Upstream ICT Alliance d.o.o.

Image Alignment 300x200

Opis

Upstream ICT Alliance organizuje i vodi regionalni portal za video nadzor industriju. U saradnji sa našim partnerima - licenciranim sistem integratorima stojimo na raspolaganju da ponudimo posebne komercijalne uslove i da kreiramo kastomizirane solucije u domenu sistema tehničke zaštite. Video nadzor, alarmni sistemi, protivpožarni sistemi,... Usluge planiranja, projektovanja i zakonskog održavanja sistema tehničke zaštite.

Ukoliko niste sigurni prilikom izbora adekvatne tehnologije, video nadzor opreme, kao i same strukture željenog video nadzor sistema, stojimo vam na raspolaganju za besplatne konsultacije, savete i preporuke kako bismo zajedno sa vama pronašli optimalno rešenje, koje je u skladu sa vašim video nadzor potrebama i sa planiranim budžetom.

Stojimo Vam na raspolaganju da zajedno sa vama utvrdimo adekvatnu tehnologiju koja će u potpunosti odgovoriti na zahteve koje pred video nadzor sistem postavljate, kako biste imali funkcionalan sistem, otporan na buduće tehnološke promene i koji je u mogućnosti da vam sa lakoćom obezbedi željene funkcionalnosti, bilo da se radi o osnovnim nadzornim potrebama, ili naprednoj video nadzor analitici.

Kontakt

Lokacija


Druge Srpske Armije 9/51, Naselje Stepa Stepanović, Voždovac
Beograd, 11000
09:00-17:00 +381.11.4051.779 https://videonadzor.net/