Geneza doo

Image Alignment 300x200

Opis

Na severu Vojvodine već 20 uspešnih godina postoji i radi porodična kompanija Geneza doo, koja je izrasla u jednu od najistaknutijih kompanija u regiji za snabdevanje prehrambene industrije.

Glavna delatnost je snabdevanje prehrambenih kompanija na teritoriji Srbije, okolnih zemalja i EU sirovinama kao što su začini, sušeno povrće, aditivima, čajevima i staklenom ambalažom. Brendovi koje potrošači prepoznaju kao najveće, koriste upravo one proizvode koje naša kompanija uvozi iz celog sveta.

U godinama koje su iza nas, Geneza je kroz konstantno poboljšanje kvaliteta težila ka tome da pored trgovinske firme izraste i u jednog ozbiljnog proizvođača sušenog voća i povrća. Kao najnoviji projekat je bio podizanje najmodernije sušare koja će biti u stanju da preradi preko 5000 tona korenskog povrća, blizu 5000 tona lišćarskih začina, i imamo u planu pokretanje sušenja jabuke , višnje, kajsije koje su uzgajane u nađim krajevima.

Zahvaljujući investiciji od preko 2 miliona eura bićemo u stanju da snabdevamo domaće i strane prerađivače tim voćem i povrćem sa najkvalitetnijom i maksimalno bezbednom sirovinom.

Izuzetno visok kvalitet bazne sirovine obezbeđujmo od strane lokalnih zemljoradnika i kroz to želimo da učestvujemo i u njihovom razvoju i napretku ove proizvodnje. Prerađivački kapacitet, i nova tehnologoja koji smo postavili nakon završetka sušenja obezbediće vrhunski kvalitet proizvoda.

Omomogućićemo našim klijentima razne granulacije, frakcije, mlevenje i sterilisanje proizvode koji dolaze iz naših pogona.

U sušaru smo ugradili opremu za iskorištavanje povratane toplotne energije kroz šta ćemo imati minimium 30% uštede utrošene energije i na taj način utičemo na smanjenje zagadjenosti naše okoline.

Stalno usavršavanje našeg tima kao i konstantna investicija u razvoj i širenje magacinskih kapaciteta, Geneza je uspela da opstane na tržistu pod ovim teškim okolnostima i da izraste u jednog od lidera u ovoj obasti. Starteški cilj nam je da povećamo naše učešće na Srpskom i na Evropskom tržištu i kroz to da postignemo povećanje prodaje Srpskih proizvoda i da pridobijemo zadovoljstvo naših kupaca.

Kontakt

Lokacija


Vuka Karadžića bb, Logističi centar: Put Narodnih Heroja 21
Kanjiža, 24420
8-16 024/874-987 024/873-057 http://www.geneza.rs